Nieuwe webshop weekend.be online

Na Vendredichic is het tijd voor een nieuw en fris initiatief. Daarom kunt u vanaf nu terecht op Weekend Shop, een platform waar luxeartikelen worden aangeboden aan exclusieve kortingsprijzen.

Na Vendredichic is het tijd voor een nieuw en fris initiatief. Daarom kunt u vanaf nu terecht op Weekend Shop, een platform waar luxeartikelen worden aangeboden aan exclusieve kortingsprijzen.Communicatie- en promotieverantwoordelijke Charlotte Vroonen verduidelijkt het concept.

Wat valt er te beleven op Weekend Shop? Vroonen: Enerzijds kan de surfer er terecht om tickets te bestellen voor onze evenementen en lezersinitiatieven en anderzijds lanceren wij via Weekend Shop ook allerlei exclusieve aanbiedingen. Luxeproducten, zoals designstoelen van Vange, fietsen van het hippe Sleep Street Bicycles en koptelefoons van Molami zullen er voor een prikje over de virtuele toonbank gaan.

Waarom dit initiatief?

Vroonen: Met dit concept willen wij de luxemarkt toegankelijk maken voor iedereen. We gebruiken de sterke marktpositie van Knack Weekend om mooie deals los te weken voor onze lezers én websitebezoekers. Want de acties gelden niet alleen voor onze geabonneerden, maar voor alle mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in lifestyle.

Surf naar Weekend Shop en bestel meteen een pythonriem van Accento voor slechts 65 euro, een oortelefoon van Molami voor 109 euro of een trendy sneaker van Monar voor 139 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content