Nicole Kidman: “Ik kan mijn gezicht opnieuw bewegen”

© Reuters

Nicole Kidman heeft voor het eerst gepraat over haar Botox-behandelingen. Er werd al langer geroddeld over het, al dan niet natuurlijke, strakke gelaat van de actrice, maar aan de Italiaanse krant ‘La Repubblica’ vertelde de actrice voor het eerst over haar ervaring met Botox. Een primeur!

Nicole Kidman heeft voor het eerst gepraat over haar Botox-behandelingen. Er werd al langer geroddeld over het, al dan niet natuurlijke, strakke gelaat van de actrice, maar aan de Italiaanse krant ‘La Repubblica’ vertelde ze voor het eerst over haar ervaring met Botox. Een primeur!

In Hollywood doet zo goed als iedereen ‘aan Botox’, maar niemand praat erover. Behalve de 45-jarige actrice Nicole Kidman. De actrice breekt de stilte over een van Hollywood’s grootste ‘guilty pleasures’ en praat voor het eerst over haar eigen Botox-gebruik met de Italiaanse krant ‘La Repubblica’.

Het strakke gezicht van de Australische actrice vormt al enkele jaren het onderwerp van speculaties of ze -al dan niet- ten prooi zou zijn gevallen aan Botox. Nooit heeft ze op de geruchten gereageerd. Maar aan ‘La Repubblica’ ligt ze een tipje van de sluier op, al houdt ze het kort én braaf. “Ik heb nooit operaties ondergaan’, zegt Nicole aan de Italiaanse krant. “Botox heb ik wel geprobeerd, maar ben er nu mee gestopt en kan eindelijk terug op gezicht bewegen”.

Hoelang geleden ze gestopt is met haar Botox-behandelingen is niet duidelijk. Op de uitreiking van de SAG Awards, eind januari van dit jaar, zag het gezicht van de actrice er nog redelijk ‘onbeweegbaar’ uit en leek een glimlach bijzonder veel moeite te kosten (zie foto). (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content