Opruimen voor het goede doel

25/03/16 om 15:47 - Bijgewerkt op 29/03/16 om 11:26

Het goede doel steunen terwijl je je huis opruimt. Een win-winsituatie voor iedereen. Galeria Inno en Oxfam slaan naar jaarlijkse gewoonte de handen in elkaar en zamelen huislinnen in voor mensen die het nodig hebben.

Opruimen voor het goede doel

Lente staat voor bloemen en zon, maar ook voor de lenteschoonmaak. Heb je nog stapels badhanddoeken, tafellinnen en bedlakens die je niet meer gebruikt of zelfs nooit gebruikt hebt? Zijn ze nog in goede staat? Breng ze dan tussen 4 en 19 april binnen in jouw Galeria Inno en krijg een waardebon van 5 euro per binnengebrachte kilogram.

EN WAT DAN?

In Galeria Inno nemen ze jouw oude linnen met plezier binnen en spelen die door naar Oxfam Solidariteit. De artikelen worden vervolgens zorgvuldig gesorteerd door de medewerkers en krijgen ten slotte een plaatsje in één van de tweedehandswinkels. Daar worden ze voor een prikje verkocht aan armere gezinnen.

DUBBEL GOED

Waarom nu net huislinnen? Omdat er in de winkels een grote vraag naar is, terwijl het aanbod relatief beperkt blijft. Niet alleen help je die mensen verder, je steunt ook mensen van over de hele wereld. De inkomsten van de actie gaan namelijk integraal naar acties en projecten van Oxfam wereldwijd.

Nele Van Rompaey

Onze partners