Nu in de kiosk: het zomernummer van Nest

08/06/18 om 09:40 - Bijgewerkt om 09:50

Waarin we het hebben over Deens design, thuisvakanties, vuurkokerellen, volkstuintjes, schetsboeken en nog zoveel meer.

Nu in de kiosk: het zomernummer van Nest

© Hannes Vandenbroucke

Eenvoud primeert in het ontwerp van het vakantiehuis, met centraal gelegen de leefruimte met keuken, eetplek en zithoek, en badkamer en slaapkamers die erop uitkomen. Mier Stoelen van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen staan rond een antieke tafel met klapbladen. Tapijt van Kusiner.

Eenvoud primeert in het ontwerp van het vakantiehuis, met centraal gelegen de leefruimte met keuken, eetplek en zithoek, en badkamer en slaapkamers die erop uitkomen. Mier Stoelen van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen staan rond een antieke tafel met klapbladen. Tapijt van Kusiner. © GAELLE LE BOULICAUT

Jacob Holm neemt je mee naar zijn vakantiewoning vol functioneel Deens design: "Design is er om te gebruiken, om ervan te genieten en ervan te houden."

Nu in de kiosk: het zomernummer van Nest

© PIETER GAUDESABOOS

Waarom thuis vakantie vieren nog niet zo'n gek idee is: Nel Van Vooren geeft je dertien tips voor een verkwikkende staycation.

Aardappelen in hooi op het houtvuur

Aardappelen in hooi op het houtvuur © EEFJE DE CONINCK

Nathalie Schrauwen deelt haar liefde voor het stoere vuurkoken. "Door hout krijg je een diepe, volle rooksmaak."

Nu in de kiosk: het zomernummer van Nest

© LIESBET VAN CAUTEREN, MINO PAPER SWEETS

Altijd al zin gehad om in een schetsboek je gedachten, gevoelens en blik op de wereld vorm te geven? Liesbet Van Cauteren zet je op weg.

Egg

Egg

Wil je ook een Deense designklassieker in huis halen? Waag je kans, doe mee met onze wedstrijd en win een Egg of Swan Chair van Fritz Hansen!