Nieuw in de winkel!

23/08/18 om 19:45 - Bijgewerkt op 24/08/18 om 13:26

Met het septembernummer van Nest willen we de zomer nog éventjes vasthouden. Alvast één goede reden om dit nummer nu in huis te halen!

Nieuw in de winkel!

© Nest

Nog meer argumenten nodig om de nieuwe Nest te halen? Geen probleem, hier komen ze!

1. Interieurarchitecte Nancy Cool verbouwde een anonieme sixtiesbungalow tot een bijzonder prettige woon- en werkplek. Mét respect voor het landschap rondom en zicht op de maïsvelden.

Nieuw in de winkel!

© Diane Hendrikx

2. Nieuwe boeren, ze bestaan echt. Drie van hen vertellen hoe ze een traject vol voetangels trotseerden om te doen wat hun hart hen ingeeft: streven naar een wereld die respect toont voor mens en aarde.

Nieuw in de winkel!

© OLIVIER PAPEGNIES

3. Vijf heerlijke recepten met paprika in de hoofdrol. Of hoe een bekend keukeningrediënt toch voor verrassingen kan zorgen.

Nieuw in de winkel!

© Wout Hendrickx

4. We douchen, wassen en plassen anders dan onze voorouders. En onze kinderen zullen dat nog anders doen. Welke kant gaat het uit met de badkamer? De toekomst in vijf trends.

Nieuw in de winkel!

© Inge Rylant

5. "Mijn tuin is tegengif voor stress," zegt Tineke Bogaert. Hoe kan het ook anders, op zo'n prachtige woonplek midden in de velden en met een tuin van een hectare. Nest mocht er een kijkje gaan nemen.

Nieuw in de winkel!

© Veronique De Walsche