Nationale feestdag voor retroliefhebbers

09/03/16 om 10:37 - Bijgewerkt op 10/03/16 om 09:41

Houd jij ook zo van alles wat oud en retro is? Spits dan nu je oren want op 12 maart organiseert De Kringwinkel zijn jaarlijkse retrodag. Ga deze zaterdag naar jouw dichtstbijzijnde kringwinkel en snuister tussen vintageproducten uit de fifties tot en met de nineties.

Nationale feestdag voor retroliefhebbers

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen retroliefhebbers op 12 maart terecht in één van de 127 kringwinkels in Vlaanderen. De winkels zelf zijn al enkele weken lang de mooiste spullen uit de jaren '50 tot '90 aan het opsparen om ze uiteindelijk gedurende de retrodag op het publiek los te laten. De ideale kans om jouw retrodroom te realiseren.

VOLLEDIG UITGEDOST

'Spullen uit de fifties tot de nineties zijn hipper dan ooit,' vertelt Marleen Vos, directeur van De Kringwinkel, 'vier op tien Vlamingen komen bij ons langs om te snuisteren tussen de tweedehandsproducten.' Maar niet alleen de winkels zullen omgetoverd worden tot het walhalla van de retro, ook de medewerkers gaan zich volledig uitdossen om er een verrassende dag van te maken.

De Kringwinkel verwacht een stormloop aan vintageliefhebbers. Dat is niet enkel goed voor de winkels zelf, ook de natuur en de werknemers hebben hier voordeel aan. Zo verkleint de afvalberg en creëren we, door onze uitgave, meer arbeidsplaatsen voor mensen die het nodig hebben. Een heuse win-winsituatie.

RETRO MAKE-OVER

Naast deze feestdag voor de retroliefhebbers, kan je op de website van de Kringwinkel je eigen foto een retro make-over geven. Bovendien maak je kans op mooie prijzen zoals een retrofiets ter waarde van 500 euro en een waardebon van 25 euro. Want zoals ze zelf zeggen: wie kringt, die wint.

Nele Van Rompaey

Nationale feestdag voor retroliefhebbers

Onze partners