Landelijk in stijl

05/10/11 om 15:49 - Bijgewerkt om 15:49

Bron: Knack Weekend

Meer dan ooit is Countryside een beurs waar meer te beleven valt dan alleen producten kijken en kopen.

Genieten in landelijke stijl. Met die slogan dient zich de 17de editie van Countryside aan. Opnieuw vindt u zowat alle facetten van het landelijke leven onder een dak: van kleding tot interieur- en tuindecoratie, van streekproducten tot landelijk toerisme.

Dit jaar worden op de beurs geen nieuwe thema's gepresenteerd. De organisatoren kozen ervoor om de vorig jaar ingeslagen weg verder uit te diepen. Zo worden het kooktheater (hal 4) en het landelijke toerisme (hal 2) nog straffer in de kijker geplaatst én uitgebreid. Hal 1 is opnieuw helemaal gewijd aan interieur- en tuindecoratie, gecombineerd met ambachtelijk werk; en hal 6 staat in het teken van de landelijke chic.

Net als vorig jaar vindt u Nest vooraan in hal 1 met een grote stand. Traditiegetrouw valt er heel wat te beleven. Gudrun Cottenier, Filip Deslee en Véronique Peene komen er workshops geven. Claudia Allemeersch zal er onze speciale Nest-uitgave 'Claudia kookt voor Nest' signeren en u kunt elk uur een van de tien verwensetjes van Weleda winnen. U leest er alles over in het volgende nummer van Nest!