Hout & habitat

14/11/12 om 17:32 - Bijgewerkt om 17:32

Bron: Knack Weekend

Tijdens de tweede editie van deze beurs kunt u zich opnieuw onderdompelen in de wondere wereld van hout.

Hout & habitat

De eerste editie vorig jaar was een succes en dus krijgt de beurs Hout & Habitat een vervolg. Zoals de naam verraad, wordt er van 22 tot 25 november in Antwerp Expo gefocust op de vele facetten van hout. En het aanbod belooft nog uitgebreider te zijn dan vorig jaar.

Hout heeft vele troeven: het is mooi om naar te kijken, het ruikt lekker, het voelt warm aan, het is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk, het is een interessant constructiemateriaal,... Al deze aspecten worden verenigd in deze beurs. Je vindt er niet alleen houtskeletbouw- en houtmassiefbouwbedrijven; maar ook alle informatie over hout als plafond- en wandbekleding; over houten ramen, deuren en trappen; over het toepassen van hout in de badkamer en in de tuin; over houtbescherming en -renovatie; over het recycleren van hout; over pelletkachels en nog veel, veel meer.

Belgian Woodforum organiseert er ook nog vijf informatiesessis over hout en houttoepassingen. Volgende thema's komen aan bod:

- Waarom kiezen voor een terras in hout (23/11)?

- Houten gevelbekleding: mooi en tijdloos (24/11).

- De vele voordelen van houten buitenschrijnwerk (24/11).

- Houten vloeren: passen overal in je woning (25/11).

- Alles wat je ooit had willen weten maar nooit hebt kunnen vragen over: houtbouw (25/11).

Via dewebsite kan je je inschrijven voor een of meer van deze informatiesessies. En je vindt er ook alle praktische info over de beurs.

Lees meer over: