De nieuwe Nest is uit!

08/02/12 om 13:59 - Bijgewerkt om 13:59

Bron: Knack Weekend

Gloednieuw en boordevol inspiratie: ons nieuwe nummer ligt nu in de kiosk.

Het nieuwe nummer van Nest draait helemaal rond kleur. Niet zomaar toevallig! In dit nummer presenteren we ons allereerste, gloednieuwe eigen kleurenpalet.

Het begon allemaal met een spontaan idee. En vooral de vaststelling dat Nest, als je door de voorbije nummers bladert, een eigen kleurenwereld heeft, die anders is dan die van andere magazines. Dat komt omdat Nest dicht bij de seizoenen staat en veel belang hecht aan natuurlijke materialen, ingrediënten, grondstoffen. Dat levert kleuren op waarmee je in huis erg uiteenlopende leefwerelden kan scheppen, maar die op een heel natuurlijke manier de band tussen binnen en buiten leggen. Over dat palet leest u alles in het volgende nummer. En er zit een extraatje bij: een boekje over 'kleur', boordevol inspiratie om met onze Nest-kleuren aan de slag te gaan!

Maar uiteraard vindt u in Nest nog veel meer.

We gaan in de keuken aan de slag met kleurrijke groenten en maken pain perdu. We gaan op bezoek bij een kweker van kiemgroenten. We volgen Angèle Boddaert-Devletian, die niet alleen historische monumenten restaureert, maar ook interieurs opsiert met kleurrijke beschilderingen. En we nemen u mee naar de Hoge Venen voor een winterse verkenning in dit bijzondere landschap.

Veel dus om naar uit te kijken!

Lees meer over: