Nest op Countryside 2013

06/11/13 om 11:49 - Bijgewerkt om 11:49

Bekijk ons fotoalbum!

Een weekend lang stonden de Gentse expohallen helemaal in het teken van Countryside. Uiteraard was Nest daar ook aanwezig. Dit keer met niet zomaar een stand, neen, we mochten zowaar bijna een hele hal aankleden! En van bij de eerste dag mochten we vele bezoekers daar verwelkomen.

Vier kamers kregen een heel eigen look met de kleuren uit het palet Nest Colors Moments van Histor One én telkens een of meer xl-foto's die ooit in Nest werden gepubliceerd. Voor de aankleding werd verder een beroep gedaan op Idee, Vincent Sheppard, Habitat en Quick Step. Links en rechts waren er ruimtes voor allerlei infosessies.

De kooksessies met Atag, Aveve, Peter Balcaen & Kenwood, en GreenPan vielen duidelijk in de smaak. Maar ook de interieursessies over kleur in huis met Fabienne Bruyninckx & Histor One, vloeren met Quick-step, tafelversiering met Veerle Dobbelaere en bloemschikken met Chris Van Riet werden met veel belangstelling gevolgd.

Nieuw dit jaar was de Nest-shop waar u enkele zorgvuldig geselecteerde producten kon aankopen.

De foto's (© Wouter van Vaerenbergh) geven u een mooie impressie van vier dagen Countryside. Meer foto's vindt u op onze facebookpagina.

Lees meer over: