Ook nu in de kiosk!

06/03/14 om 10:18 - Bijgewerkt om 10:18

Bron: Knack Weekend

Om je al te verheugen op het nieuwe tuinseizoen: de nieuwe Nest Special Tuinen ligt nu in de winkel!

Ook nu in de kiosk!

De zon schijnt en er heerst een heerlijk lentegevoel. Tijd dus om de tuin in te vliegen. En geen betere manier om inspiratie op te doen dan de Tuinen Special van Nest.

Daarin stellen we je negen bijzondere tuinen voor, stuk voor stuk absolute pareltjes. Niet dat de locatie zo belangrijk is, maar twee derde van deze tuinreportages in dit nummer is Belgisch.

Er is de charmante vermenging van chaos en romantiek in Zoersel, de strakke wit-groene tuinsymfonie van architect Marc Corbiau, de harmonische weidetuin van Philippe Taminiaux in de Maasvallei en de dakboerderij in het hartje van Antwerpen.

Maar ook: de paradijselijke tuinen van Casoncello, de geurende rozentuin aan de Loire en de tuin van de Ierse June Blake die duizenden stukjes groen in een harmonisch geheel samenbracht.

Verder zijn we helemaal weg van de ouderwetse charme van boerenbloemen als de dahlia en de stokroos. We geven je een overzicht van de interessantste tuinbeurzen in een straal van 300 kilometer en gaan we op zoek naar de vele mogelijkheden om planten te ruilen, met inbegrip van het internet.

Lees meer over: