Jong geleerd smaakt altijd beter

18/10/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 19/10/18 om 12:50
Uit Nest van 19/10/18

Amélie Lelangue zag het allemaal met eigen ogen: papa bewerkte de moestuin en mama verwerkte de oogst in de keuken, seizoen na seizoen. Die traditie zet ze voort, want volgens haar is er geen betere manier om haar zoontje de smaak van groenten te leren waarderen.

Amélie en haar man wonen nog geen vier jaar in hun huis, maar na een jaar was de moestuin al minstens even belangrijk als de woonruimte. In de tuin van 18 are is die rechthoek van 6 bij 16 meter een essentiële plek van herbronning geworden, niet alleen voor haarzelf, maar zeker ook voor haar man en hun peuter.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Nest-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Nest

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners