Beter dan Brits

18/10/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 19/10/18 om 13:03
Uit Nest van 19/10/18

Poederroze muren, fluwelen zetels en beschilderd servies van porselein. Welkom in het feeërieke decor van de high-teasalons van de Antwerpse bakkerij Domestic. Sit back, relax, en geniet van de totaalervaring van verrukkelijk fingerfood, een geurig kopje thee of - why not - een afternoon cocktail.

"Zoals alles wat we ondernemen is ook dit project organisch gegroeid", zegt Sophie Verbeke, medeeigenaar en zaakvoerster van de Domestic Bakkerij. "Toen we destijds ons voormalig restaurant Dôme openden, gingen we op zoek naar lekker brood. Mijn man (de Franse sterrenchef Julien Burlat, red.) wilde een specifiek brood dat toen bij ons nergens te vinden was. Dus sloegen we zelf aan het bakken." En met succes: zo openden ze tien jaar geleden hun eerste bakkerij Domestic in de Antwerpse Zurenborgwijk.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Nest-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Nest

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners