Zuivel: zin en onzin

14/09/18 om 10:30 - Bijgewerkt om 10:59

Van koemelk krijg je sterke botten, maar van kaas slibben je aders dicht. Paardenmelk verlaagt het risico op darmkanker, maar van fruityoghurt word je dik. Het imago van zuivel is op zijn minst verwarrend. Nest klaart het voor u uit.

De jongste jaren openden alsmaar meer veganistische restaurants de deuren. En tegelijkertijd zien we in trendsettende steden heel wat eettenten met gesmolten kaas als specialiteit. Zo kan Raclette in New York de reserveringen niet bijhouden, en ook Melt Room in Londen trekt dagelijks honderden kaasliefhebbers. Het zijn verwarrende tijden in de zuivelbusiness.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Nest-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Nest

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners