Bring It On: een stressvrij feest voor iedereen

13/04/16 om 15:54 - Bijgewerkt op 18/04/16 om 16:46

Cateraars Dirk Gilis en Filip Fransen zijn zeker van hun stuk: ze willen mensen aanmoedigen meer etentjes te organiseren zonder uren in de keuken te moeten vertoeven.

Bring It On: een stressvrij feest voor iedereen

250 recepten en meer dan tien bladzijden vol tips en tricks. Dat is wat Dirk en Filip van catering Witlov ons geven om van het eetfeest een stressloos succes te maken. Met een handige opdeling in apero, grotere beet, dinnertime, dessert en late night snack verzorgen ze het eten van a tot z.

WERELDWIJDE RECEPTEN

Dat de traiteurs van lekker eten, goed gezelschap en verre reizen houden, wordt al snel duidelijk wanneer je het boek leest. In het boek maken de mannen tijd om wat persoonlijke verhalen over bepaalde gerechten te vertellen. Zo ontdekten ze Lam Asado tijdens hun kerstdiner in Patagonië en aten ze ceviche van makreel met kokosmelk en koriander in de Filipijnen.

GROTERE BEET, DINNERTIME EN DESSERT

Begint het al wat te kriebelen? Wij zochten drie recepten uit die je tijdens je volgende eetfestijn op de menu kan zetten. Als voorgerecht kozen we voor de gevulde krab die je bijna volledig tijdens je voorbereidend werk maakt. De tweede gang is Baeckeoffe, een gerecht dat gezien wordt als de Franse paëlla. Afsluiten doen we met een soezentoren. Het smaakt niet alleen fantastisch, het ziet er ook heel leuk uit.

Bring It On door Dirk Gilis en Filip Fransen van uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts haal je in huis voor 27,95 euro.

Nele Van Rompaey

Onze partners