Bakwedstrijd

04/02/15 om 11:58 - Bijgewerkt om 11:58

Om de veertigste verjaardag extra kleur te geven, organiseert Dille & Kamille een bakwedstrijd: 'het lekkerste koekje van eigen deeg'.

Bakwedstrijd

'Koekjes', dat is het thema van de bakwedstrijd die Dille & Kamille organiseert naar aanleiding van hun veertigste verjaardag. Dus dames en heren, liefhebbers van bakken, u wordt uitgedaagd om het allerlekkerste en origineelste koekje te maken. Dat kan van alles zijn: zandkoekjes, kletskoppen, macarons, krakelingen en palmiers, mueslikoeken, sprits, maar ook kaasstengels en andere hartige knabbels... Kortom, alles is mogelijk zolang het maar lekker, mooi en origineel is.

De koekjes kunnen worden ingeleverd in de Dille & Kamille winkels, van zaterdag 14 t/m woensdag 18 februari. Vervolgens beoordeelt Dille & Kamille de inzendingen: smaak en 'looks' spelen een belangrijke rol, maar vooral ook originaliteit.

Op zaterdag 21 februari ontvangen de winnaars hun prijzen in de winkel. De lokale winnaars dingen ook mee naar de landelijke hoofdprijs: de titel Kampioen Koekjesbakker 2015 en een prachtige workshop voor 2 personen bij een gerenommeerde patissier.

Deelnemingsformulieren vind je in je favoriete Dille & Kamille winkel. Alle Belgische en Nederlandse vestigingen doen mee, behalve Brussel en Middelburg: Dille & Kamille Brussel is in februari gesloten wegens verbouwing, de klanten van Dille & Kamille Middelburg kunnen meedoen aan de vergelijkbare Zeeuwse Bakwedstrijd.

Meer info en het wedstrijdreglement vind je op de website: http://www.dille-kamille.com.

Lees meer over: