Wollen dorp op Schone Schaapjes

28/04/16 om 16:16 - Bijgewerkt om 16:28

Van zaterdag 14 tot maandag 16 mei kan je in Vakantiehoeve Open Huis genieten van de elfde editie van Schone Schaapjes. Wandel door de verschillende standen, bekijk de vele aanwezige dieren en geniet van demonstraties en workshops. Nieuw dit jaar is het wollen dorp.

Wollen dorp op Schone Schaapjes

Met 130 standen rond ecologie, tuinen, wellness, kunst,... zal je je niet snel vervelen op het evenement. Ook voor kinderen is het een plezier. Er zijn tal van dieren aanwezig zoals paarden, geiten, lama's, roofvogels en zeldzame schapenrassen. Maar ze kunnen zich ook vermaken in het reuze speeldorp.

Het evenement heeft zijn naam niet gestolen, dit jaar zal er een heus wollen dorp aanwezig zijn. Hier demonstreren standhouders van binnen - en buitenland het proces van schapenvacht naar mensenpracht. Je kan ze zien spinnen, vilten, weven maar ook het scheren van de schapen kan je bewonderen. Na de demonstraties kan je de gemaakte producten aanschaffen.

Je kan er iedere dag terecht van 10 tot 18 uur. Op zondag- en maandagnamiddag kan je genieten van een grill-buffet tussen 11.30 uur en 14 uur. Je kan je inschrijven voor het buffet tot 9 mei.

Inkom: 7 euro

Kinderen van de lagere school mogen gratis binnen.

Adres: Vakantiehoeve Open Huis, leperstraat 157, Staden

www.openhuis.be

Hanne De Groodt