Vanaf nu in de winkel

04/06/14 om 10:36 - Bijgewerkt om 10:36

Bron: Knack Weekend

In juni trekt Nest eropuit!

Vanaf nu in de winkel

Juni. Dan begint de zomer. En zomer dat betekent warmte, zon, veel buiten zijn en volop genieten. Hét moment dus op erop uit te trekken en de wereld van uit een ander gezichtspunt Letterlijk en figuurlijk.

Want het blijft verbazen hoe je door wat afstand te nemen soms helemaal anders naar je omgeving gaat kijken. De boomhut is daar een mooi voorbeeld van. Die kinderdroom van vroeger is vandaag volwassen geworden: er bestaan bedrijven die stevige houten exemplaren ontwerpen en opbouwen in je tuin. Die paar meter hoogte zijn genoeg om van je tuin weer een avontuur te maken en de alledaagse drukte achter (of onder) je te laten. Een echte rage, toch voor wie het betalen kan.

Een ballonvaart doet ongeveer hetzelfde, maar dan op grotere schaal. In alle rust uitstijgen boven de plek vanwaar je vertrok, de aarde bekijken als een lappendeken en je af en toe eens laten zakken om het speelgoedlandschap weer tot leven te brengen. En dan - vreemd toch? - vanuit de lucht een babbel te maken met mensen die je op straat niet zou aanspreken. Dat allemaal dankzij warme lucht met een dun zeildoek eromheen.

Nog in dit nummer:

Kamp Hip, kamperen anno 2014

Binnenkijken in het huis van Walton Goggins

Zelf vis en andere producten roken

De rijkdom van oosterse noedels

Onweerstaanbaar Lapland

Zorgeloos genieten van de zon

Lees meer over:

Onze partners