Uw gids staat klaar

16/05/13 om 14:46 - Bijgewerkt om 14:46

Bron: Knack Weekend

Voor vakantiegevoel hoeft u niet altijd ver te reizen. Nest nam de proef op de som. Het resultaat leest u in onze Ardennenspecial.

Uw gids staat klaar

Wallonië is zowel tijdens de zomer als in het najaar de perfecte dichtbij-bestemming. Nest ging op verkenning bij onze zuiderburen en kwam met massa's boeiend materiaal terug.

Genoeg om er agendapagina's vol activiteiten te vullen, maar ook om weer prachtige reportages te maken. Bijvoorbeeld over de Namourettes, knappe op oude modellen gebaseerde overzetbootjes die aan de Venetiaanse vaporetto's doen denken. Of over het enige Belgische bedrijf dat angorageiten kweekt, voor de heerlijk zachte wol natuurlijk. Of over de kaas en de streek van Herve, de unieke kalksteen van Gobertange, prachtige wandel- en fietsroutes, een bezoek aan een avonturenpark in Waver waar niet plastic en metaal domineren, maar bomen, kabels, hout en elastiek.

Nest Ardennen biedt voor elke vakantieganger wat wils: de sportieveling, de lekkerbek, het gezin met kleine en grotere kinderen, de liefhebber van de typische Ardennensfeer. Een onmisbare gezel als u de andere kant van de taalgrens opzoekt!

De Nest Special Ardennenis uit sinds 31 mei.