Speurtocht aan de kust

06/03/14 om 10:21 - Bijgewerkt om 10:21

Bron: Knack Weekend

Ook dit jaar kan je van 21 maart tot 20 april op lentewandelzoektocht gaan in de kustgemeentes Sint-Idesbald en Koksijde.

Speurtocht aan de kust

Het feestcomité van Koksijde-Bad organiseert in samenwerking met VVV Koksijde-Oostduinkerke en toerisme Veurne reeds voor de zevende keer de jaarlijkse lentewandelzoektocht.

De speurtocht start aan het toerismekantoor van Koksijde-Bad. Van hieruit wandel je naar de toeristische dienst van Sint-Idesbald en terug. Tijdens deze zes kilometer lange tocht ga je op zoek naar foto's van locaties die je pad kruisen tijdens de wandeling. Pijnig je brein met het oplossen van de hersenbrekers in de stoppunten, waar je ook een gratis consumptie kan nuttigen.

De winnaar wordt op 25 april om 20 uur bekendgemaakt in de theaterzaal van het cc Casino in Koksijde-Bad. Verliezers, niet getreurd! Alle deelnemers die een antwoordenblad indienen, krijgen een troostprijs.

Dit is de ideale gelegenheid om samen met de kids de kust te verkennen tijdens de paasvakantie!

Deelnemingsformulieren kunnen aan 5 euro gekocht worden in de toeristische infokantoren van Sint-Idesbald (Zeedijk 26a), Koksijde-Bad (Zeelaan 303),Oostduinkerke (Astridplein 6) en Veurne (Grote Markt 29).

Julie Tielens

Onze partners