Smullen tijdens Antwerpen Proeft

20/04/16 om 15:25 - Bijgewerkt om 16:14

Lekkerbekken van eigen land en ver daarbuiten kunnen van 5 tot 8 mei de gerechten van Belgische topchefs zoals Sergio Herman en Jeroen Meus proeven in de Antwerpse Waagnatie tijdens het eetfestival Antwerpen Proeft.

Smullen tijdens Antwerpen Proeft

Organisator Claudia Engelen wil van deze tiende editie de grootste culinaire show van België maken. Maar liefst 80 standhouders strijken neer in Antwerpen om bezoekers te verwennen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de Schelde.

OUTDOOR EN INDOOR

Wat ooit begon als een klein culinair evenement met 15 standhouders, is uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen. Iedere bezoeker kan voor 6.5 euro de gerechten van onze Belgische topchefs proeven. Met zowel outdoor als indoor standen, workshops en proeverijen laat de organisatie het weer geen parten spelen.

TOPCHEFS OP DRIE LOCATIES

Het festival is opgedeeld in drie luxepaviljoenen: proef de goesting bij Njam! waar je een meet en greet met topchefs Pepe Giacomazza en Roger Van Damme te wachten staat, Luc's Dagschotel waar chefs hun limited edition van een gerecht voorstellen en Duvel Mini Masters waar Sergio Herman gerechten maakt die perfect passen bij de authentieke smaak van Duvel.

WORKSHOPS EN DEMONSTRATIES

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan? Tijdens het festival worden verschillende gratis demonstraties en workshops georganiseerd. Zo word je in het AEG proeftheater zelfs begeleid door tweesterrenchefs Bart De Pooter en Bart Desmidt.

Van 5 tot 8 mei in de Waagnatie in Antwerpen. Info en programma: www.antwerpenproeft.be

Nele Van Rompaey

Smullen tijdens Antwerpen Proeft

Onze partners