Reis naar bestemming onbekend

09/06/16 om 09:42 - Bijgewerkt om 09:54

Op zoek naar avontuur? Met srprs.me boek je een reis waarbij je pas op het vliegveld krijgt te horen naar welke bestemming je zal gaan. Het bestond al langer in Nederland, maar vanaf nu vliegen ze ook vanuit Belgische luchthavens.

Reis naar bestemming onbekend

Srprs.me werd in 2014 opgericht in Nederland door drie reisfanatiekelingen. Het doel: de spontaniteit terug in het reizen brengen. Omdat je niets op voorhand opzoekt, wordt je reis een groot avontuur.

"Ik was in het verleden voor mijn werk een paar dagen in Barcelona, had nog geen ticket terug en wilde graag eerst nog een andere plek bezoeken. Waarheen maakte mij niet uit, ik wilde me laten verrassen. Online kwam ik niet echt verder omdat ik overal moest invullen waar ik heen wilde. Ik heb mijn collega gevraagd een vlucht voor me te boeken, pas op het vliegveld heeft ze me een SMS gestuurd met de bestemming," vertelt Stefan Wobben, één van de mede-oprichters.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Hoe werkt zoiets nu? Je surft naar hun website, geeft bij boeking een budget en een voorkeur voor de soort van reis aan. That's it.

Na de boeking krijg je een persoonlijke pagina met een aftelklok die je laat weten wanneer je bestemming onthuld wordt. Een week voor vertrek krijg je het weerbericht van je bestemming zodat je slim en handig kan inpakken. Dan krijg je een kraskaart opgestuurd, waarop je bestemming staat. Maar die kras je pas op het vliegveld! Je voert de code in op srprs.me en ontdekt zo wat jouw vakantiebestemming is. Inchecken maar!

FORMULES

Je kan kiezen tussen 7 reisformules binnen of buiten Europa.

City Tripping: je verkent enkele dagen een Europese stad.

Broke: je verkent ook een Europese stad, maar dan low-budget. Je slaapt in een hostel en regelt zelf je ontbijt.

Road Tripping: je reist rond binnen Europa maar dan met de auto, je ontdekt pas onderweg waarheen je gaat.

Sunsation: je verblijf bevindt zich altijd vlakbij het strand en kan binnen of buiten Europa liggen.

Multi City: een citytrip die bestaat uit meerdere steden binnen Europa.

Adventure: srprs.me bepaalt je begin en eindpunt, jij bepaalt hoe je van punt A naar B geraakt. Alleen de eerste en de laatste nacht in de hostel zijn geregeld. Deze formule kan binnen maar ook buiten Europa zijn.

Solo Together: hier reis je samen met minstens 4 andere srprs.me reizigers, het is een vliegreis met overnachtingen in een hostel.

Af en toe zijn er ook tijdelijke acties waaruit je kan kiezen zoals bijvoorbeeld een dropping, waarbij je naar je bestemming geraakt via de reisorganisatie maar zelf bepaald hoe lang je blijft en hoe je terugkomt. Spanning en avontuur verzekerd!

Meer informatie vind je op www.srprs.me

Hanne De Groodt

Reis naar bestemming onbekend

Onze partners