Logeren in Vlaanderen 2012 ligt klaar

21/12/11 om 15:53 - Bijgewerkt om 15:53

Bron: Knack Weekend

De brochure rond kleinschalige verblijven breidt weer uit.

Zin om even de batterijen op te laden tijdens een korte of langere adempauze in ons eigen Vlaanderen? De vzw Logeren in Vlaanderen brengt naar jaarlijkse gewoonte een brochure uit met adressen van kleinschalige verblijven. Het gaat om logiesmogelijkheden op het platteland, bij de boer, in het dorp en sinds dit jaar ook in kleinere steden. Voor het eerst is er ook een opdeling in B&B's (per regio) enerzijds en vakantiewoningen (volgens capaciteit) anderzijds.

Deze indeling zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijk overzicht en biedt voor ieder wat wils: van west naar oost komen de uitbatingen in de vijf Vlaamse provincies aan bod. Iedere provincie is opgedeeld in de bestaande toeristische regio's, waarbij de uitbatingen elk apart worden voorzien van foto, wervende tekst, sterrenclassificatie, label en prijstabel. De drie productlijnen - plattelandstoerisme, vakantie op de boerderij, logeren in dorpen en kleine steden - zullen vanaf 2012 ook extra aandacht krijgen via de vernieuwde website.

Vanaf begin volgend jaar ligt de brochure bij de toeristische dienst in de buurt. De brochure is verkrijgbaar bij de Aveve-tuincentra in Vlaanderen. Kunt u zo lang niet meer wachten? Dan kunt u vanaf nu de brochure al gratis verkrijgen via de website www.logereninvlaanderen.be of telefonisch op het nummer 016 28 60 35.