Knabbelen en dartelen op avonturathlon

01/04/16 om 09:24 - Bijgewerkt om 09:25

Op 23 april strijken De Natuurvrienden in Herentals neer voor een dag vol actie en avontuur. Met een barbecue, smikkeltocht en avonturathlon waar je onder andere een vuurproef en kruiwagenrace moet doorstaan, dagen ze jou uit het beste van jezelf te geven.

Knabbelen en dartelen op avonturathlon

Teams van twee personen, een minderjarige en een volwassene, nemen het tijdens de avonturathlon tegen elkaar op. Daar rest de vraag: welke papa's durven met hun dochter voor de eerste plek te gaan en welke mama's leren samen met hun zoon de papa eens een lesje?

DAGJE DUURZAAM

Houd je toch niet zo van al dat loslopend wild? Dan is de smikkeltocht langs de mooiste hoekjes van de stad, een ritje in de huifkar of een initiatie krolf (een mix van golf en crocket) misschien meer iets voor jou. Bovendien wordt dit alles begeleid door het muzikale duo Lien en Bart.

RESPECT VOOR MENS EN NATUUR

De Natuurvrienden maakt deel uit van de International Naturefriends, een organisatie die in 1895 in Wenen werd opgericht. Zij staan voor toerisme en recreatie met respect voor mens en natuur en telt ondertussen wereldwijd ruim een half miljoen leden.

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de smikkeltocht (5 euro) en/of de barbecue (13 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen) kunnen zich voor 10 april inschrijven door het juiste bedrag op de rekening te storten. (BE76 2200 6200 8395)

Nele Van Rompaey

Onze partners