Kids@Oostende

28/03/12 om 08:13 - Bijgewerkt om 08:13

Bron: Knack Weekend

Dit kinderboekenfestival staat in het teken van de Boekenbeesten.

Toerisme Oostende en Boek.be nodigen alle kinderen en hun ouders uit voor een heus boekenfeest in Kursaal Oostende. Tijdens de tweede week van de paasvakantie (11-15 april) nemen de negen Boekenbeesten u mee naar een wereld van vermaak en fantasie.

Een grappig of een griezelig boek, elke kind dat graag leest vindt zeker en vast zijn gading tussen het grote aanbod. Dwarrel, Giechel, Speur en de andere boekenbeesten helpen je graag, ze zijn gek op lezen en weten alles over de verschillende genres en over de nieuwste kinder- en jeugdboeken. Heb je een boek gekozen? Ga dan eens langs bij je favoriete auteur. Bart Moeyaert, Marc de Bel, Do Van Ranst, ... Ze staan allemaal paraat om hun krabbel in jouw boek te zetten.

Naast het rondsnuffelen tussen boeken staan er ook heel wat activiteiten op het programma: laat jouw kook- of danstalenten zien bij een van de workshops, ga uit de bol in de speel- en kleurhoek of geniet van de gezellige theatervoorstellingen. Op zondag 15 april kunnen de kinderen samen met hun ouders alles leren over veilig fietsen via de actie Fiets ze! van de Fietsersbond en de Gezinsbond.

Info: 11-15 april, Kursaal Oostende. Tickets: 4-12 jaar: 3 euro, vanaf 13 jaar: 5 euro. Leden van de Gezins- en Fietsersbond betalen 4 euro op vertoon van lidkaart.