Flanders Horse Xpo

19/02/18 om 10:57 - Bijgewerkt om 10:55

Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Gent: met 4 pistes en een longeerring is Flanders Horse Xpo de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en iedereen die van paarden houdt.

Flanders Horse Xpo

Spektakel verzekerd tijdens de men-wedstrijden op Flanders Horse Xpo. © GF

Op de elfde editie van Flanders Horse Xpo zal reining, westernrijden, helemaal terugkeren. Wereldkampioen Bernard Fonck toont je hoe je een perfecte slidingstop uitvoert.

Verder staan er heel wat nationale en internationale wedstrijden op het programma in verschillende disciplines: jumping, dressuur en mennen, het komt allemaal aan bod.

Heb je vragen over de koop van je eerste paard of wil je wat meer leren over het voer? Dan moet je je zeker inschrijven voor de infosessies of naar een van de vele demonstraties gaan.

In de speciale western-zone maken kinderen kennis met paard en ruiterkunst.

In de speciale western-zone maken kinderen kennis met paard en ruiterkunst. © GF

Voor de kinderen is er een speciale western-zone gemaakt, waar ze op een speelse manier kunnen kennis maken met het paard en alles wat ermee te maken heeft.

Flanders Horse Xpo, 23-25 februari in Flanders Xpo, Gent. Het volledige programma en alle praktische info vind je op www.flanders-horse-expo.be

Onze partners