Flanders Horse Expo

21/02/14 om 13:50 - Bijgewerkt om 13:50

Bron: Knack Weekend

Paardenvrienden worden verwend tijdens de zevende editie van het grootste paardenfestival in de Benelux.

Flanders Horse Expo

Flanders Horse Expo is het evenement bij uitstek voor ruiters, fokkers en paardenliefhebbers. Drie dagen lang ontdek je de paardenwereld en kunnen de vele standhouders, demonstraties, seminaries en clinics bezocht worden.

Gloednieuw dit jaar is de Belgian Reining Derby, een wedstrijd voor westernruiters. In de westernhal kan je deze spannende wedstrijden live bekijken.

Maar ook de kids zullen zich niet vervelen en kunnen deelnemen aan het doe-programma waarbij ze een aantal opdrachten, verspreid over de hele beurs, uitvoeren. Nadien wacht er nog een leuke verrassing. In de kidscorner worden er paardenverhalen verteld en kunnen de kinderen kennismaken met 10 voltigepony's. De allerkleinsten leren de pony's verzorgen.

Op 1 en 2 maart kan het hele gezin in de expo terecht voor het spectaculair avondspektakel 'The Spirit of Buffalo Bill'. Tijdens deze show zit je meermaals op het puntje van je stoel door de indrukwekkende paardenstunts. Laat je door de indianen, cowboys en wilde paarden meevoeren in de wereld van het Wilde Westen.

Flanders Horse Expo vindt plaats van 28 februari tot 2 maart. Alle praktische info vind je op de website.

Julie Tielens

Lees meer over:

Onze partners