Flanders Horse Event

29/07/14 om 15:45 - Bijgewerkt om 15:45

Bron: Knack Weekend

Deze zomer serveren we weer zomertips: fijne en verrassende uitjes dicht bij huis. Deze tip is een aanrader voor alle paardenliefhebbers!

Flanders Horse Event

Op een prachtige locatie in Beervelde kan je van 6 tot en met 10 augustus terecht voor een van de grootste outdoor jumpings van ons land. Naast de springwedstrijden wordt er ook een veulenveiling georganiseerd, die elk jaar grote successen boekt.

Tijdens het vijfdaagse evenement worden verschillende spannende wedstrijden gereden, door topruiters en amateurs. De Six Bars proef, waarbij de ruiters erg hoge hindernissen nemen, betekent gegarandeerd spektakel. Ook de originele Battle of the Clubs, een estafettewedstrijd tussen clubs van drie ruiters, is een publiekstrekker. De Grand Prix belooft ook telkens spanning, met een moeilijk parcours dat gereden wordt door topruiters uit de hele wereld.

Maar Flanders Horse Event trekt niet enkel echte paardensportfanaten, door de randanimatie en de gemoedelijke sfeer weet het evenement elk jaar een breed publiek te bekoren. In het strodorp kan je allerlei standen bezoeken, 's avonds kan je genieten van een feestje en tijdens de Family Day worden de kinderen in de watten gelegd.

De toegang tot het Flanders Horse Event is bovendien helemaal gratis, dus niets houdt je tegen om eens een kijkje te gaan nemen.

Meer info: www.flanders-horse-event.com.

Onze partners