Boswandeling

06/03/12 om 11:09 - Bijgewerkt om 11:09

Bron: Knack Weekend

Fototentoonstelling van onze groene longen in Tour & Taxis.

Wandel door het natuurlijke decor van Tour & Taxis en waan u in een echt bos. Gedurende zes weken kunt u er een bezoek brengen aan de fototentoonstelling 'De wondere wereld van het bos' (1 maart-11 april). Twintig amateurfotografen stellen onze groene longen aan u voor in de centrale inkomhal.

PEFC Belgium, dat instaat voor een duurzaam bosbeheer, organiseerde vorig jaar in het kader van het Internationaal Jaar van de Bossen een fotowedstrijd. 362 amateurfotografen namen deel en brachten hun plekje in het bos in beeld. Hieruit werd een selectie gemaakt van twintig foto's. Doordat de foto's uitvergroot werden, op een doek van 1m x 1,5m, lijkt het alsof u door een echt bos wandelt.

PEFC Belgium draagt duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom koos men ook voor duurzame producten. Het katoen van de doeken werd op een ecologische manier verbouwd, met respect voor de plaatselijke bevolking. De houten kaders zijn vervaardigd uit PEFC-gecertificeerd hout en zijn dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Meer info op de website.

Onze partners