Biolicious voor een duurzamer leven

16/04/15 om 14:39 - Bijgewerkt om 15:27

Hoe kan je duurzamer en ecologisch leven? Tijdens Biolicious, een groene beurs in het hart van Gent, vind je beslist inspiratie!

Op 26 april wordt het ICC in Gent omgetoverd tot groene oase. Verschillende exposanten tonen tijdens de tweede editie van Biolicious hun ecologische, duurzame en biologische producten. Onder meer voeding, dranken, textiel, schoonmaakmiddelen en speelgoed maken deel uit van het aanbod. Daarnaast kan je lezingen volgen en deelnemen aan workshops om nieuwe ideeën op te doen voor een 'groener' leven. Een bijenhotel maken met tuinmateriaal, een rondje fietsen op een elektrische fiets of een eigen groengevel aanleggen...het kan allemaal.

Duurzame muziek

Op dezelfde locatie, maar dan rond de gebouwen van het ICC, vindt het openluchtfestival 'Urban Normad' plaatst. Het is het resultaat van een samenwerking tussen The Opportunity Factory en Band It. Het coöperatief bedrijf voor duurzame producten en het artiestenbureau geven jong muzikaal talent uit Gent de kans om op te treden. Laat je verrassen door muziek van Rock au Vin, Our Lips Are Sealed en Fatback Brassband!

Het volledige programma van Biolicious vind je op de website.

Lees meer over: