Beestenboel in 't Bau-huis

15/03/17 om 15:54 - Bijgewerkt om 15:54

Op zondag 26 maart is het een echte beestenboel in 't Bau-huis in Sint Niklaas. Voor wie de mooiste kikkers en andere amfibieën wil bekijken, is de Terra fair een uitgelezen kans. De Rodent fair is een bezoekje waard voor knaagdierenliefhebbers.

Beestenboel in 't Bau-huis

Knaagdieren en reptielen worden vaak gezien als enge dieren. Toch zijn er mensen ze als huisdier beschouwen of er mee kweken. Beide beurzen zijn opgericht om deze mensen samen te brengen in een gezellige en vriendelijke omgeving.

Verenigingen, eerlijke fokkers, en particuliere standhouders, je ontmoet ze allemaal tijdens dit evenement. Niet enkel laten ze hun diertjes zien, ze geven je ook uitleg over eten, speeltjes en andere accessoires. Misschien neem jij op het einde van de middag wel een nieuw huisdier mee!

Insectensnackbar

Naast de keuring voor kleine knaagdieren, waar de mooiste kleurmuis en de knapste hamster verkozen worden, is er zelfs een insectensnackbar. Daar kun je gratis een hapje krekels of meelwormen proberen, de meest duurzame vorm van voedsel.

De beurs laat enkel correcte fokkers toe. Geen broodfokkers dus. Zo kunnen bezoekers genieten van correcte gekweekte dieren die gezond zijn. Voor alle praktische neem je best een kijkje op de website van 't Bau-huis.

Tekst: Luca van Turnhout

Lees meer over:

Onze partners