Artisanale verhalen in Hasselt

20/04/16 om 09:10 - Bijgewerkt om 09:11

Zag je op internet een ketting van Belgische makelij maar wilde je ze eerst eens in het echt zien? Dan vind je ze misschien terug op de Handmade in Belgium Markt, op 8 mei in het Cultureel Centrum van Hasselt.

Artisanale verhalen in Hasselt

De markt verzamelt een uitgebreid aanbod aan eigentijdse en handgemaakte producten van webwinkels, labels en ontwerpers. Maar liefst 80 standhouders, waaronder Mamzel, Ground en Ann Lamers, komen hun producten presenteren en geven een beeld van de laatste nieuwe trends.

NIET GEK GENOEG

Interieur, sieraden, mode, stationary en lifestyle. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze 12e editie. Ook creatievelingen kunnen er terecht voor standjes met de leukste stoffen en allerhande materialen zodat ze zelf de handen uit de mouwen kunnen steken.

RAVOTTEN

En wat met de kinderen? Zij kunnen gezellig mee. Er is gratis kindergrimme en ze kunnen ravotten in de ruime speeltuin van het Cultuurcentrum. Als je genoeg hebt van al die kraampjes, kan je even uitpuffen in het bekende Theatercafé met een lekkere lunch of een verfrissend drankje.

Voor 2 euro (kinderen jonger dan 12 mogen gratis binnen) kan je op 8 mei van 10 tot 18 uur terecht in het Cultureel Centrum van Hasselt.

Nele Van Rompaey

Artisanale verhalen in Hasselt