Argus fotowedstrijd: laatste dagen!

03/10/11 om 13:40 - Bijgewerkt om 13:40

Bron: Knack Weekend

Upload uw foto's voor de grote wedstrijd natuurfotografie tot 18 november.

De Argus-fotowedstrijd heeft de jongste jaren een hoge vlucht genomen. Vorig jaar werden er zo'n 6000 beelden ingezonden uit binnen- en buitenland en werd er bijna 24.000 keer gestemd voor de publieksprijs. De tachtig beste foto's werden achteraf in een catalogus opgenomen.

De wedstrijd staat enkel open voor digitaal fotomateriaal. Deelnemers - zowel professionelen als amateurs zijn welkom - kunnen nog tot 18 november hun materiaal aanleveren via de site van de wedstrijd. Deelname is gratis. Een jury selecteert de winnaars en webbezoekers bepalen wie de publieksprijs wint.

Binnen de wedstrijd wordt ook een Nest-prijs uitgereikt voor een reportage van minstens vijf beelden rond het thema 'Landelijke Lage Landen' De overige thema's vindt u op de site. Speciaal voor jongeren onder achttien is er de categorie 'Bedreigd? Beschermd!'

De prachtige winnende reportage 2010 in de Nest-categorie vindt u in het oktobernummer van Nest. Eén van de foto's uit deze reeks won bovendien ook de prijs van Dixie Dansercour, de peter van de Argus-fotowedstrijd.

Info: Argus, Eiermarkt 8, 2000 Antwerpen, 03 202 90 70, www.argusfotowedstrijd.be.

Onze partners