Vrolijke stofjes

22/05/13 om 15:54 - Bijgewerkt om 15:54

Bron: Knack Weekend

Nu naaien zo in is, kon Veritas niet achterblijven en dus lanceerde de keten een collectie eigen stofjes: Sew-be-do.

Vrolijke stofjes

Het was een van de leukste persconferenties van de voorbije maanden: een tiental journalistes - helaas geen mannelijke collega's -, die aanvankelijk een beetje onwennig maar al snel vol inspiratie en kwebbelend achter de naaimachines kropen. Het geval wilde dat Veritas niet alleen een eigen collectie stofjes presenteerde, maar dat we die meteen ook mochten uitproberen.

De collectie kreeg de klinkende naam Sew-be-do en omvat zowel kant en klaar geknipte lapjes (75 x 100 cm en 55 x 45 cm) als stoffen aan de rol in vrolijke kleuren en grappige dessins. Mini-zonnebrilletjes bijvoorbeeld. Felgroene of vuurrod appeltjes. Of kleine flamingo's, al dan niet in roze. Maar ook bolletjes en bloemetjes in verschillende varianten.

Tegelijk met de stofjes creëerde Veritas meteen ook een heel gamma bijpassende knopen, paspel-, biais- en andere linten, en repairpatches.

Op de website vind je bovendien originele ideeën en makkelijke handleidingen, vaak vergezeld dan een filmpje, zoals voor een wolkenkussen, stoffen letters en een meisjesrokje. Er zijn dus geen excuses meer om die naaimachine werkeloos in de kast te laten staan.

Lees meer over: