Studio 100 helden op bezoek in Limburg

18/03/16 om 11:17 - Bijgewerkt om 11:17

Studio 100 helden op bezoek in Limburg

Maya De Bij tussen de bloesems in Sint-Truiden en Mega Mindy in de mijngebouwen van Beringen. In het nieuwe vertel- en kleurboek van Toerisme Limburg en Studio 100 bezoeken jouw grootste helden de mooiste plekjes in Limburg.

Dat Limburg een kindvriendelijke bestemming is, bewijst de nieuwe samenwerking tussen Studio 100 en Toerisme Limburg. Samen stelden ze een vertel- en keurboek samen waarbij de grote helden van Studio 100 de Limburgse blikvangers zoals het Bosland bezoeken.

IN DE VERF

Limburg heeft speelbossen, indoor speeltuinen en stippelen in verschillende musea kinderroutes uit. Met dit boek wil de provincie zijn kindvriendelijke karakter extra in de verf zetten. Ook wil de provincie Limburgse toeristische ondernemers stimuleren om de beleving voor kinderen nog meer te verbeteren.

'KINDEREN WELKOM'

Naast dit nieuwe vertel- en kleurboek lanceren Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen ook een inspiratieboek om de logeerplekken zo kindvriendelijk mogelijk te maken. De inspiratiegids focust op vijf aspecten van logies: het onthaal, de kamervoorzieningen, eten en drinken, speelmogelijkheden en informatie op maat van de kinderen. Want als de kinderen zich amuseren, zijn de ouders vaak ook tevreden.

Wil je het vertel- en kleurboek ook graag in huis hebben? Je vindt het op 22 maart in de Dag Allemaal.

Nele Van Rompaey