Neem deel aan WeWomen#3 en ontdek je eigen kracht

© Getty Images/iStockphoto

Yogalerares Mounira Bazzi en fitness- en gezondheidsjournalist Sofie De Niet introduceren de derde editie van WEWomen, een sportief speakersevent dat dit keer focust op (innerlijke) kracht.

Wie regelmatig aan lichaamsbeweging doet zal het kunnen beamen: bij het sporten komen zoveel meer aspecten kijken dan sterker, fitter, strakker of gezonder worden. We maken allerlei chemische stoffen aan in onze hersenen, brengen een bepaalde structuur aan in ons leven, krijgen meer energie en voelen het effect van onze work-out op heel wat andere gebieden van ons leven. Net om die verschillende aspecten van sport in de verf te zetten en om een platform te creëren voor experts en liefhebbers zetten Sofie De Niet en Mounira Bazzi hun schouders onder WeWomen, dat nu al aan een derde editie toe is.

Het focuspunt van deze editie? Kracht. In samenwerking met gastspreker en personal trainer Julien Prudhomme wil WeWomen#3 je inspireren op zoek te gaan naar je eigen kracht. Julien verbindt sport en lichamelijke prestatie met het dagelijks leven en spreekt over hoe beide jou meer fysieke en mentale kracht geven. Julien en Mounira combineren hun visie en gedeelde passie in een Yin Yang workshop, waarbij high performance boxing hand in hand gaat met yoga. Je maakt daarnaast ook kennis met de Empowerment Tools die Mounira en Julien als essentieel beschouwen voor een gebalanceerd en gelukkig leven.

Het volledige programma ontdek je hier

WEWomen #3 op 18 juni van 15h – 18h30 in de Van Trierstraat 44, 2018 Antwerpen 45 euro per persoon (drankjes, gezonde hapjes and workshop inclusief). Meedoen? Schrijf je in en e-mail je naam en aantal deelnemers naar mounirabazzi@live.be, betaling bij aankomst. Mannen zijn uiteraard ook welkom!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content