Natalie Portman en Benjamin Millepied getrouwd

© reuters

Natalie Portman (31) is in alle discretie getrouwd met Benjamin Millepied (35), zo meldt US magazine. Het koppel ontmoette elkaar op de set van Black Swan en hebben samen een zoontje van iets meer dan een jaar.

Natalie Portman (31) is in alle discretie getrouwd met Benjamin Millepied (35), zo meldt US magazine. Het koppel ontmoette elkaar op de set van Black Swan en hebben samen een zoontje van iets meer dan een jaar. Nadat ze iedereen in verwarring brachten door zes maanden geleden al op de Oscars te verschijnen met trouwringen aan de vinger zijn Natalie Portman en Benjamin Millepied dit weekend dan toch getrouwd. De twee zwoeren elkaar de eeuwige liefde op een ingetogen joodse ceremonie in Big Sur, Californië.

Actrice Natalie Portman en choreograaf Benjamin Millepied ontmoetten elkaar in 2010 op de set van Black Swan en zijn sinds eind dat jaar verloofd. Ze hebben samen een zoontje van 13 maanden; Aleph. Toen Portman in 2011 de Oscar voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in de wacht sleepte noemde Portman Millepied haar “mooie geliefde” en bedankte ze hem voor haar de belangrijkste rol van haar leven te geven; die van een moeder. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content