Monica Cruz uit de kleren voor Agent Provocateur

Monica Cruz, zus van actrice Penelope Cruz, poseert voor het Britse lingeriemerk Agent Provocateur. Hiermee volgt Monica Cruz in de voetsporen van onder meer Kate Moss, Helena Christensen, Rosie Huntington-Whiteley en Kylie Minogue.

Monica Cruz, de jongere zus van actrice Penelope Cruz, poseert voor de reclamecampagne herfst/winter 2012-13 van het Britse lingeriemerk Agent Provocateur. Hiermee volgt Monica Cruz in de voetsporen van onder meer Kate Moss, Helena Christensen, Rosie Huntington-Whiteley en Kylie Minogue.

Voor de herfst- en wintercampagne van het Britse lingeriemerk Agent Provocateur poseert Monica Cruz, professioneel danseres én zus van, in enkele niemendalletjes. De lingerie voor de komende winter is geïnspireerd op Londen in de Victoriaanse periode en de collectie kreeg de naam ‘Wilhelmina: Show Your True Self’ mee. De kleuren van de lingerie zijn uiteenlopend, maar toch redelijk donker. De gebruikte kleuren zijn onder meer bordeauxrood en zwart.

Ook de locatie van de fotoshoot met Monica Cruz ademde de sfeer van de nieuwe ‘Victoriaanse’ wintercollectie. De foto’s werden gemaakt in ‘House of Detention’, een oude gevangenis in Clerkenwell, Londen. (LVR)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content