Model Coco Rocha kondigt zwangerschap aan met kunstig filmpje

© Instagram

Een simpele aankondiging via een woordvoerder is blijkbaar niet meer boeiend genoeg om een zwangerschap aan te kondigen. Coco Rocha schakelde zelfs een kunstenaar in om haar heuglijke nieuws bekend te maken.

Een simpele aankondiging via een woordvoerder is blijkbaar niet meer boeiend genoeg om een zwangerschap aan te kondigen. Er wordt minstens een bijhorende foto verwacht. Coco Rocha ging zelfs nog een stapje verder en schakelde een kunstenaar in om haar heuglijke nieuws bekend te maken.

Het Canadese model en haar echtgenoot James Conran verwachten hun eerste spruit. Om dit gelukkige nieuws te delen, deden ze beroep op kunstenaar Steven Sebring om een korte,artistieke video te maken waarin het model haar kleine buikje toont. Rocha koos ervoor om haar buik niet naakt, zoals collega’s Doutzen Kroes en Sasha Pivovarova, te showen, maar droeg een strakke bodysuit om haar veranderde lichaam in de verf te zetten.

Jehovah’s Getuige
Een van de redenen dat we Coco Rocha nooit naakt te zien krijgen, is omdat ze een fervente aanhanger is van de Getuigen van Jehovah en zichzelf in eerste instantie ziet als een Christen en dan pas als model.

In 2010 trouwde het model met kunstenaar James Conran. ‘James en ik zijn ongelooflijk blij dat we mogen aankondigen dat na vier jaar huwelijk we ons gezin gaan uitbreiden en dat we ons eerste kindje verwachten in het voorjaar van 2015,’ schreef Coco Rocha bij de video, die ze via Instagram deelde. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content