De zus van de Amerikaanse actrice Sienna Miller, Savannah Miller, lanceert haar eigen modemerk. Na een samenwerking met kledinglabel Twenty8Twelve, die werd stopgezet in het voorjaar, kriebelde het bij Savannah om haar eigen label uit de grond te stampen. De collectie van Savannah is gesofisticeerd, minimalistisch én betaalbaar.

Sienna en Savannah Miller beëindigden in januari van dit jaar de samenwerking met het kledinglabel Twenty8Twelve. Maar het bleef kriebelen bij Savannah om verder 'iets met mode' te doen en de interesse om zelf te gaan ontwerpen werd enkel maar groter. Nog geen jaar later lanceert ze haar eigen label onder haar eigen naam 'Savannah'. Het nieuws van het gloednieuwe modelabel werd bekendgemaakt door Sienna, die haar mond had voorbijgepraat over de ontwikkeling van het merk.

De eerste beelden die werden vrijgegeven van de collectie, zien er minimalistisch uit. We zien maxirokken en kniejurken in rechte snit. De hoofdkleuren zijn wit, zwart en grijs. Als gezicht voor het label werd gekozen voor Dree Hemingway. Vanaf november is de collectie van Savannah verkrijgbaar via de webshop Nelly.com. (LVR)

De zus van de Amerikaanse actrice Sienna Miller, Savannah Miller, lanceert haar eigen modemerk. Na een samenwerking met kledinglabel Twenty8Twelve, die werd stopgezet in het voorjaar, kriebelde het bij Savannah om haar eigen label uit de grond te stampen. De collectie van Savannah is gesofisticeerd, minimalistisch én betaalbaar. Sienna en Savannah Miller beëindigden in januari van dit jaar de samenwerking met het kledinglabel Twenty8Twelve. Maar het bleef kriebelen bij Savannah om verder 'iets met mode' te doen en de interesse om zelf te gaan ontwerpen werd enkel maar groter. Nog geen jaar later lanceert ze haar eigen label onder haar eigen naam 'Savannah'. Het nieuws van het gloednieuwe modelabel werd bekendgemaakt door Sienna, die haar mond had voorbijgepraat over de ontwikkeling van het merk. De eerste beelden die werden vrijgegeven van de collectie, zien er minimalistisch uit. We zien maxirokken en kniejurken in rechte snit. De hoofdkleuren zijn wit, zwart en grijs. Als gezicht voor het label werd gekozen voor Dree Hemingway. Vanaf november is de collectie van Savannah verkrijgbaar via de webshop Nelly.com. (LVR)