Zo vlieg je stijlvol de wereld rond

Vergeet de wandelschoenen of joggingbroek voor het comfortabel reizen met het vliegtuig: met deze tips van British Airways kom je elegant aan op jouw bestemming.

Vergeet de wandelschoenen of joggingbroek voor het comfortabel reizen met het vliegtuig: met deze tips van British Airways kom je elegant aan op jouw bestemming. British Airways onderscheidt drie verschillende vliegtypes en geeft voor elk type vrouw persoonlijk stijladvies. Hou je meer van een ontspannen outfit, klassiekere look of vlieg je liever wat meer opgekleed? Lees hieronder welke stuks jij zeker moet aantrekken of in je koffer steken bij het reizen met een vliegtuig.

1. Minimalistische en laid-back look Jij bent een vrouw die zich niets aantrekt van wat je aan hebt op het vliegtuig, zolang je maar lekker comfy een schoonheidsslaapje kan doen of een tijdschrift kan lezen. Een comfortabele broek, bruine laarsjes, een kasjmier sjaal (ideaal voor alle temperaturen) en een grote handtas waarin je je boeken kwijt kan, zijn stuks die onontbeerlijk zijn in jouw koffer. Ideaal voor zowel korte als lange vluchten, voor vrije-tijdsvluchten als Business trips, in alle klassen.

2. Klassiek en luxueus-comfortabel

Een zwarte jurk, loose-fit broek, zijden sjaal (maakt elke outfit wat chiquer), ballerina’s of kniehoge laarzen laten je er naast comfortabel toch nog luxueus bijlopen. Een zonnebril is zeker ook een must voor jou. Vliegen betekent meestal een slaaptekort en een zonnebril is ideaal om die wallen te verbergen. Deze look is zeker ook geschikt voor lange vluchten.

3. Chique en opgekleed Of je nu een korte business trip maakt naar Parijs of een lange vlucht voor de boeg hebt naar India, je wilt je steeds elegant kleden. Een trenchcoat, enkellaarsjes, strakke jurk, hoge hakken laten je opgekleed het vliegtuig op stappen. Accessoires zoals leuke oorbellen, armbanden en een designertas vervolledigen je look. Geschikt voor vluchten in je vrije tijd. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content