In de eerste Elvis-clip in tien jaar, opgenomen in de legendarische Londense Abbey Road Studio's, is het Kate Moss die in de spotlights staat. Het Britse model en voormalige queen van de catwalk is The King van dienst op de tonen van Elvis' 'The Wonder of You' . De song krijgt een heruitgave naar aanleiding van de nieuwe release van het gelijknamige album dat werd opgenomen met The Royal Philharmonic Orchestra - en eind oktober zelfs het hoogste schavot in de Britse charts innam. Elvis scoorde er zo een historische dertiende nummer één-album.

De vestimentaire inspiratie voor de opmerkelijke zwartwitclip haalde la Moss onder meer bij de verschijning van Elvis in de beroemde Come Back Special in 1968. Het zwarte en strakke leren pak van toen, waarmee hij zowat de hele wereld charmeerde, vertaalde ze naar een zwarte leren jumpsuit.

Kleine reminder: zo verscheen The King op die bewust avond in 1968.

In de eerste Elvis-clip in tien jaar, opgenomen in de legendarische Londense Abbey Road Studio's, is het Kate Moss die in de spotlights staat. Het Britse model en voormalige queen van de catwalk is The King van dienst op de tonen van Elvis' 'The Wonder of You' . De song krijgt een heruitgave naar aanleiding van de nieuwe release van het gelijknamige album dat werd opgenomen met The Royal Philharmonic Orchestra - en eind oktober zelfs het hoogste schavot in de Britse charts innam. Elvis scoorde er zo een historische dertiende nummer één-album.De vestimentaire inspiratie voor de opmerkelijke zwartwitclip haalde la Moss onder meer bij de verschijning van Elvis in de beroemde Come Back Special in 1968. Het zwarte en strakke leren pak van toen, waarmee hij zowat de hele wereld charmeerde, vertaalde ze naar een zwarte leren jumpsuit. Kleine reminder: zo verscheen The King op die bewust avond in 1968.