In afwachting van het achtste seizoen van Gamer of Thrones kunnen fans van de serie en modeliefhebbers zich laven aan de luxueuze eindejaarscollectie van Delvaux waarin wapenschilden, ridders en tovenaars centraal staan. Het lederwarenhuis zegt zelf dat het voor de creatie van de zogenaamde Couture Exclusive Collection geïnspireerd was door het mythische Westeros en dat is duidelijk te merken aan de vier modellen die dit najaar in beperkte oplage verkrijgbaar zullen zijn.

Zo is er Queen's Desire, een vorstelijk paarse tas met versieringen gebaseerd op Middeleeuwse kledingdracht, versierd met messing details die vervaardigd werden door Zwitserse horlogemakers. Of Iron Shield, een handtas gehuld in een donker, lederen pantser als van een ridder. In de video's hieronder kan je zien hoe de opvallende details, zoals de gesp van het Golden Glory-model, onder de handen van de Delvaux- ambachtslui tot stand komen:

Voor de campagne van deze exclusieve tassencollectie klopte Delvaux aan bij kunstenaar Nick Courdy, die graag experimenteert met kunsthistorische beelden door ze in een andere context te plaatsen. Ook voor Delvaux ging de collage-artiest aan de slag met koninklijke symbolen die perfect passen bij de sfeer van de tassen.

De vier herwerkingen van de Brillant-tas komen per thema ook met bijpassende accessoires. De Delvaux Couture Exclusive Collection ligt vanaf 17 november in geselecteerde Delvauxboetieks. Meer info via www.delvaux.com.

In afwachting van het achtste seizoen van Gamer of Thrones kunnen fans van de serie en modeliefhebbers zich laven aan de luxueuze eindejaarscollectie van Delvaux waarin wapenschilden, ridders en tovenaars centraal staan. Het lederwarenhuis zegt zelf dat het voor de creatie van de zogenaamde Couture Exclusive Collection geïnspireerd was door het mythische Westeros en dat is duidelijk te merken aan de vier modellen die dit najaar in beperkte oplage verkrijgbaar zullen zijn. Zo is er Queen's Desire, een vorstelijk paarse tas met versieringen gebaseerd op Middeleeuwse kledingdracht, versierd met messing details die vervaardigd werden door Zwitserse horlogemakers. Of Iron Shield, een handtas gehuld in een donker, lederen pantser als van een ridder. In de video's hieronder kan je zien hoe de opvallende details, zoals de gesp van het Golden Glory-model, onder de handen van de Delvaux- ambachtslui tot stand komen: Voor de campagne van deze exclusieve tassencollectie klopte Delvaux aan bij kunstenaar Nick Courdy, die graag experimenteert met kunsthistorische beelden door ze in een andere context te plaatsen. Ook voor Delvaux ging de collage-artiest aan de slag met koninklijke symbolen die perfect passen bij de sfeer van de tassen. De vier herwerkingen van de Brillant-tas komen per thema ook met bijpassende accessoires. De Delvaux Couture Exclusive Collection ligt vanaf 17 november in geselecteerde Delvauxboetieks. Meer info via www.delvaux.com.