Zes internetitems die indruk maken aan de schoolpoort

Websites als ebay en etsy doen gouden zaken, maar wij doken iets dieper in de onderbuik van het internet en haalden voor u de écht unieke spullen naar boven. Uw kind een blikvanger op de speelplaats? Hiermee zal het zeker lukken

De dagen dat u schoorvoetend bij gigantische ketens moest aanschuiven voor de schoolspullen van uw jongste spruit zijn voorbij. In dit tijdperk kan u lekker lui uw wereldwijdewinkelwagentje volladen met alles wat uw kleinste wenst – of net niet natuurlijk.

Websites als ebay en etsy doen gouden zaken, maar wij doken iets dieper in de onderbuik van het internet en haalden voor u de écht unieke spullen naar boven. Uw kind een blikvanger op de speelplaats? Hiermee zal het zeker lukken:

If Industries Etch-a-sketch buckle Omdat tekenen de creatieve geest stimuleert, broeksriemen op die leeftijd een noodzaak zijn en men seksuele opvoeding niet te vroeg kan beginnen geven gespt u uw kind voortaan vast met deze etch-a-sketch broeksriem en laat u alles zijn gangetje gaan. Hou uw kind wel weg van de leraar plastische opvoeding.

The Costume Café Spiegelei-pakjeU kent het ritueel; u wil een goede huismoeder/-vader zijn en legt de avond ervoor in samenspraak met uw zoon of dochter de kleding voor de volgende dag klaar. Acht uur later willen ze per sé het Kermit t-shirt dat nog 60 wasrondjes te draaien heeft aandoen en smijten ze de trui die plots “heel erg prikt!” door de kamer. Zij huilen, weigeren en stampvoeten en u bent voor de zoveelste keer te laat op uw werk.

The Costume Café heeft voor dit soort situaties de ultieme oplossing: The breakfast costume. Voortaan geeft u uw kind de keuze: ofwel legt het zich neer bij uw kledingkeuze, ofwel gaat het als een ei naar school. Zien wie er vanaf nu geklost is!

Kickstarter Colourful Bike Trail Dit handige fietsinstrument is geschikt voor alle leeftijden en mentale ingesteldheden. Slimme, creatieve kids kunnen met enkele behendige stuurwendingen de prachtigste vormen op de speelplaats creëren, onhandige en dromerige jongelingen vinden gewoon makkelijk de weg naar huis weer terug. Geen redenen dus om dit niet de kopen; de ontwikkeling van uw kleinste gaat voorop!

Hot Topic Batman Backpack: Nee, uw kind kan wellicht c-a-p-e-d-c-r-u-s-a-d-e-r nog niet spellen maar een goed ouderfiguur maakt hem al op jonge leeftijd bekend met de iconische figuren uit de internationale literatuur. Door middel van accessoires, bijvoorbeeld. Uw zoon wordt in geen tijd een figuur op zijn nieuwe school: een vreemd joch met een flapperige rugzak bij zonneschijn, een superheld wanneer het regent. De joker? Wij dachten van niet!

Jordan Dene Crayon belt Omdat Rambo nu eenmaal meer inspireert dan Picasso maar u toch hoge verwachtingen heeft voor uw nageslacht leert u hen al op jonge leeftijd dat kunst cool is.

Patricia Waller Knitting For Psychos Stuffed AnimalVergis u niet; respect afdwingen is al vanop kruipleeftijd belangrijk. Stuur uw oogappel dus met een van deze gruwelijke ‘knuffel’dieren naar school en kijk hoe de gouden sterren op zijn tekeningen gestaag toenemen. Uw kind? Een topper!

Tekst en samenstelling: (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content