ZeroToNine komt met eigen winkels

Zwangerschapsmerk ZeroToNine opent een eerste flagship store in Knokke. En er volgen er nog meer.

Enkele jaren geleden ging zwangerschapsmerk Cache-Cache failliet. Omdat boetiekuitbaatster Caroline Bellens vond dat er daardoor te weinig leuke zwangerschapskleding werd aangeboden, besloot ze een deel van het bedrijf over te nemen. De basisvormen waren goed, dus die bleven (twee patroontekenaars van Cache-Cache gingen mee). Maar de looks werden frisser en de naam veranderde in ZeroToNine. Intussen is ZeroToNine aan zijn 7de collectie toe en klaar om een volgende stap te zetten: eigen winkels.

Eigen winkels Op 12 februari opent het merk een eerste flagshipstore in Knokke. Nadien volgt Lier en in Mechelen komt een outlet, voor wie met een lager budget toch leuke kleren wil gedurende de zwangerschap. Op termijn plant ZeroToNine zelfs nog meer boetieks.

“Meegroeikleding” De stoffen – die uit België of Italië komen – bevatten telkens stretch-materialen zodat ze letterlijk mee kunnen groeien. Alomtegenwoordig zijn de vrolijke prints en kleuren. Volgens Caroline Bellens kan de collectie ook gedragen worden door vrouwen die niet zwanger zijn. “We merkten zelf tot onze grote verbazing dat vrouwen die niet zwanger zijn ZeroToNine bleven dragen. ‘Comfort of meegroeikleding zou dan ook een betere benaming zijn dan zwangerschapskleding'”, zo zegt ze.

Ann Heylens.

ZeroToNine
Kustlaan 18
Knokke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content