Voor de nieuwe videoclip van het nummer 'Ether' draagt zangeres Noémie Wolfs het Belgische merk Rue Blanche.

'De video vertelt het verhaal van een jonge vrouw, gevangen in een ongelukkig huwelijk. De zaken veranderen wanneer haar echtgenoot enkele bezoekers uitnodigt,' valt te lezen op de website van de Belgische groep.

De videoclip, die werd opgenomen in het zuiden van Spanje, besteedt erg veel aandacht aan detail en neemt de kijker mee in een duistere, gestileerde wereld. Noémie Wolfs, de zangeres van de groep, werd gekleed door Rue Blanche voor de opnames. (LP)

Voor de nieuwe videoclip van het nummer 'Ether' draagt zangeres Noémie Wolfs het Belgische merk Rue Blanche. 'De video vertelt het verhaal van een jonge vrouw, gevangen in een ongelukkig huwelijk. De zaken veranderen wanneer haar echtgenoot enkele bezoekers uitnodigt,' valt te lezen op de website van de Belgische groep. De videoclip, die werd opgenomen in het zuiden van Spanje, besteedt erg veel aandacht aan detail en neemt de kijker mee in een duistere, gestileerde wereld. Noémie Wolfs, de zangeres van de groep, werd gekleed door Rue Blanche voor de opnames. (LP)