De Belgische modeketen JBC kondigt een samenwerking aan met zanger MIKA. De Britse popster ontwierp een volledig nieuwe collectie voor JBC waarbij hij zich inspireerde op zijn eigen preppy stijl.

MIKA die bekend werd door de hit 'Relax, take it easy', ontwierp exclusief voor JBC zijn eigen kledingcollectie voor vrouwen, heren én jonge meisjes. De altijd stijlvolle en modieuze wereldster heeft al een lange tijd een passie voor Belgische mode en daaruit ontstond deze unieke samenwerking. Wat je zeker mag verwachten is de bekende preppy stijl van MIKA vertaald in een collectie vol met Britse accenten en leuke slogans.

De 'MIKA for JBC' collectie ligt vanaf mei in alle JBC-winkels. (JJ)

De Belgische modeketen JBC kondigt een samenwerking aan met zanger MIKA. De Britse popster ontwierp een volledig nieuwe collectie voor JBC waarbij hij zich inspireerde op zijn eigen preppy stijl. MIKA die bekend werd door de hit 'Relax, take it easy', ontwierp exclusief voor JBC zijn eigen kledingcollectie voor vrouwen, heren én jonge meisjes. De altijd stijlvolle en modieuze wereldster heeft al een lange tijd een passie voor Belgische mode en daaruit ontstond deze unieke samenwerking. Wat je zeker mag verwachten is de bekende preppy stijl van MIKA vertaald in een collectie vol met Britse accenten en leuke slogans. De 'MIKA for JBC' collectie ligt vanaf mei in alle JBC-winkels. (JJ)