Modeontwerper Zac Posen is aangeduid als nieuw jurylid in de succesvolle reeks Project Runway. Hij vervangt daarmee Michael Kors die al tien jaar in de jury zetelde.

In Project Runway - dat er ondertussen al tien seizoenen heeft opzitten - nemen beginnende ontwerpers het tegen mekaar op in de hoop een plaats in de harde modewereld te kunnen veroveren.

Tim Gunn staat hen bij met raad en daad tijdens het ontwerpen en vervolgens worden hun items getoond tijdens een finale beoordeling door de jury. Die bestond vorige jaren steeds uit Heidi Klum, Nina Garcia en Michael Kors, maar die laatste wordt nu vervangen door Zac Posen. Posen zelf is heel enthousiast en liet al op twitter weten dat hij enorm uitkijkt naar seizoen 11 van het programma.

Kors zou vertrokken zijn omwille van problemen met de opnameschema's, maar zal nog optreden als gastjurylid tijdens de finale aflevering. Het 11e seizoen van Project Runway gaat van start in de Verenigde Staten op 24 januari. (RDM)

Modeontwerper Zac Posen is aangeduid als nieuw jurylid in de succesvolle reeks Project Runway. Hij vervangt daarmee Michael Kors die al tien jaar in de jury zetelde. In Project Runway - dat er ondertussen al tien seizoenen heeft opzitten - nemen beginnende ontwerpers het tegen mekaar op in de hoop een plaats in de harde modewereld te kunnen veroveren. Tim Gunn staat hen bij met raad en daad tijdens het ontwerpen en vervolgens worden hun items getoond tijdens een finale beoordeling door de jury. Die bestond vorige jaren steeds uit Heidi Klum, Nina Garcia en Michael Kors, maar die laatste wordt nu vervangen door Zac Posen. Posen zelf is heel enthousiast en liet al op twitter weten dat hij enorm uitkijkt naar seizoen 11 van het programma.Kors zou vertrokken zijn omwille van problemen met de opnameschema's, maar zal nog optreden als gastjurylid tijdens de finale aflevering. Het 11e seizoen van Project Runway gaat van start in de Verenigde Staten op 24 januari. (RDM)