De modeontwerper gaat kostuums ontwerpen voor een theaterstuk over actrice Rita Hayworth. Dat schrijft Daily Mail.

De Amerikaanse modeontwerper Zac Posen, bekend om zijn prachtige avondkleding, is gevraagd om theaterkostuums te ontwerpen voor een voorstelling over het (tragische) leven van actrice Rita Hayworth. Het theaterstuk 'Private Dancer' gaat in op het leven van de actrice, dat werd gekenmerkt door overmatig drankgebruik. Bovendien werd de actrice getroffen door Alzheimer. Het stuk gaat begin december in première in New York.

De bedenkers van het stuk vroegen aan Zac Posen (33)om dramatische kostuums te ontwerpen voor het stuk. De kledij zal helemaal in de stijl zijn van de jaren veertig, de periode waarin Rita Hayworth floreerde. De stijl van de ontwerpen van Zac Posen passen helemaal in deze leefwereld en tijdsgeest.

Zo is Posen bekend voor zijn prachtige avondkledij en glamourkleding. Grote sterren zijn helemaal gek op zijn ontwerpen. In het verleden heeft hij al jurken gemaakt voor Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Kate Winslet en Claire Danes. Dit is nog maar een handgreep uit de reeks van grote Hollywood-actrices waarvoor hij al heeft ontworpen. De ontwerper toont ook elk jaar zijn nieuwe collecties op de modeweek in New York. (LVR)

De modeontwerper gaat kostuums ontwerpen voor een theaterstuk over actrice Rita Hayworth. Dat schrijft Daily Mail. De Amerikaanse modeontwerper Zac Posen, bekend om zijn prachtige avondkleding, is gevraagd om theaterkostuums te ontwerpen voor een voorstelling over het (tragische) leven van actrice Rita Hayworth. Het theaterstuk 'Private Dancer' gaat in op het leven van de actrice, dat werd gekenmerkt door overmatig drankgebruik. Bovendien werd de actrice getroffen door Alzheimer. Het stuk gaat begin december in première in New York. De bedenkers van het stuk vroegen aan Zac Posen (33)om dramatische kostuums te ontwerpen voor het stuk. De kledij zal helemaal in de stijl zijn van de jaren veertig, de periode waarin Rita Hayworth floreerde. De stijl van de ontwerpen van Zac Posen passen helemaal in deze leefwereld en tijdsgeest. Zo is Posen bekend voor zijn prachtige avondkledij en glamourkleding. Grote sterren zijn helemaal gek op zijn ontwerpen. In het verleden heeft hij al jurken gemaakt voor Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Kate Winslet en Claire Danes. Dit is nog maar een handgreep uit de reeks van grote Hollywood-actrices waarvoor hij al heeft ontworpen. De ontwerper toont ook elk jaar zijn nieuwe collecties op de modeweek in New York. (LVR)