Ontwerpster van dit in Brussel gevestigde label is de Poolse Aleksandra Paszkowska, in 1996 afgestudeerd aan La Cambre in Brussel. In hetzelfde jaar creëerde ze Y-Dress?, een in België geproduceerde kledinglijn met nevenprojecten in onder meer de interieur- en muziekwereld, ontstaan uit de ontmoeting van creatieve geesten uit verscheidene disciplines.

Er zijn verkooppunten in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Japan en in het voorjaar van 2003 opende Paszkowska een shop in de Antoine Dansaertstraat in Brussel. (WD)

www.ydress.com

Ontwerpster van dit in Brussel gevestigde label is de Poolse Aleksandra Paszkowska, in 1996 afgestudeerd aan La Cambre in Brussel. In hetzelfde jaar creëerde ze Y-Dress?, een in België geproduceerde kledinglijn met nevenprojecten in onder meer de interieur- en muziekwereld, ontstaan uit de ontmoeting van creatieve geesten uit verscheidene disciplines. Er zijn verkooppunten in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Japan en in het voorjaar van 2003 opende Paszkowska een shop in de Antoine Dansaertstraat in Brussel. (WD) www.ydress.com